Wie zijn wij

William Lagerberg

Geboren in 1957. Na zijn opleiding Elektronica verschillende werkzaamheden verricht. Sinds 1987 directeur/eigenaar van Elcatronics.

Werkt sinds mensenheugenis op hoog niveau in de Apple-wereld. Volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en is ze liever nog een stapje vóór. Is gespecialiseerd in internet en hosting. Altijd op zoek naar de betrouwbaarste oplossing.

 

Jeroen Knip

Geboren in 1989. Komt uit de logistieke sector en is op hoog niveau gamer. Heeft in februari 2011 de werkzaamheden van Ton overgenomen. Heeft ruime ervaring met Windows en blinkt uit in telecom-oplossingen.

 

Ella de Buck

Geboren in 1964. Is sinds 2001 de drijvende administratieve kracht bij Elcatronics. Verzorgt de facturering en debiteuren- en crediteurenadministratie. Is part-time werkzaam binnen het bedrijf en partner van William.

 

Antoine Grond

Antoine is al langere tijd werkzaam in de elektronicabranche, waarvan de laatste jaren bij het iCentre maar door het faillissement hiervan moest Antoine op zoek naar een nieuwe uitdaging die hij vol enthousiasme wil laten slagen bij Elcatronics.  Antoine voelt zich nog steeds bevoorrecht te mogen werken met apple producten en is erg blij bij Elcatronics nog directer betrokken te zijn bij u als klant.
Antoine gaat zorgen voor nog beter klanten contact, directe verkoop, de mailing en de afhandeling van de webshop.

Share

Voip
Wij bieden u IP telefonie aan tegen gunstige prijzen. Lees meer...

service icon firewall
Hoe is het gesteld met onze veiligheid ?
Lees meer...

service icon cloud
Wat is die Cloud nou eigenlijk en wat doen we ermee ? Lees meer...

service icon support
Hoe maak ik een Support ticket aan ? Lees meer...

service icon mail
Onze uitgekiende back up strategie!
Lees meer...